Dortmund-tähden pitkä piina ohi – avauskokoonpanossa Mestarien liigassa

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin tähtipelaaja Marco Reus on kärsinyt pitkästä loukkaantumisesta. Pitkä piina on nyt ohi, ja saksalaishyökkääjä pääsee vihdoin irti, kun Dortmund isännöi Legia Varsovaa Mestarien liigan ottelussa.

Reus on pelannut viimeksi toukokuussa Saksan Cupin finaalissa, jossa Dortmund hävisi Bayern Münchenille jatkoajan jälkeen. Reus joutui jättämään myös kesän EM-kisat välistä loukkaantumisen takia.

Nyt Reus johdattaa joukkueensa Mestarien liigan otteluun Legiaa vastaan kapteeninnauha kädessään. Reus korvaa Dortmundin kokoonpanossa joukkueen parhaimman maalintekijän Pierre-Emerick Aubameyangin kärjessä.

Dortmund varmistaa jatkopaikan, jos se onnistuu voittamaan Legian.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.