Huikea Brasilia jyräsi Argentiinan: ”Tämä joukkue kasvaa koko ajan”

© Kuva: Getty Images

Brasilia jyräsi Argentiinan MM-karsinnassa 3-0 loistavan esityksen jälkeen. Neymar oli täysin liekeissä, hän syötti ensimmäisen maalin, teki toisen ja oli koko ajan vaarallinen.

Avausosuman iski komealla kanuunalla verkkoon Liverpoolin Philippe Coutinho. Neymar karkasi avausjakson lisäajalla Gabriel Jesusin syötöstä läpi ja sijoitti pallon varmasti ohi Sergio Romeron.

Lopullinen niitti ottelulle tuli jo 58. minuutilla. Renato Augusto venytti Marcelon keskitykseen ja siirsi pallon keskelle, mistä Paulinho iski pallon maaliin.

Brasilia johtaa lohkoa 24 pisteellä, se on voittanut 11 ottelusta seitsemän ja hävinnyt ainoastaan yhden. Voitto oli joukkueelle viides peräkkäinen karsinnoissa ja näiden otteluiden maaliero on murhaava 15-1.

Brasiliaa inspiroi ottelussa päävalmentaja Titen mukaan Carlos Alberto. Vuoden 1970 maailmanmestarijoukkueen kapteeni menehtyi lokakuussa, joukkue pelasi mustat surunauhat käsivarsissaan.

– Omistamme tämän voiton Carlos Albertolle. Lopetin pukukopissa ottelupuheeni näyttämällä pelaajille Carlos Alberton maalin. Se nosti joukkuehenkeä, Tite kertoi ESPN:n mukaan.

– Saimme otteluun todella hyvän alun, jopa paremman kuin odotin. Tämä joukkue kasvaa koko ajan. Välillä Argentiina oli parempi ja he aiheuttivat meille hankaluuksia. Pystyimme kuitenkin pitämään Lionel Messin riittävän hyvin poissa pallosta, emme antaneet hänelle tilaa, päävalmentaja sanaili.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!