Inter haluaa PSG-tähden tammikuussa – valmis laittamaan tiskiin lähes 60 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

Serie A:ssa uutta tulemista uusien omistajiensa myötä tekevä Internazionale haluaa houkutella suuren luokan tähtiä joukkueeseensa. Inter on valmis käyttämään sievoisia summia jo tammikuussa, jotta saisi tähtipelaaja-statuksella varustetun pelimiehen Milanoon.

Inter on Calciomercatowebin mukaan halukas hankkimaan tammikuun aikana PSG:n argentiinalaistähden Angel Di Marian. Lehtitietojen mukaan seuran ykkösvaihtoehtona on ollut Real Madridin James Rodriguez, mutta hänen naaraaminen epäonnistui kesän siirtoikkunan aikana ja katseet ovat suunnattu nyt Pariisiin.

Di Maria, 28, olisi myös arviolta halvempi hankinta kuin kolumbialaistähti Rodriguez, 25. Di Marian arivoitui siirtosumma on noin 60 miljoonaa euroa, kun taas Real Madridissa vähälle peliajalle jäänyt Rodriguez maksaisi noin 84,4 miljoonaa euroa.

Molemmilla tähtipelaajilla on menossa vaikea alkukausi. Di Maria ei ole vielä onnistunut maalinteossa PSG:n paidassa Ranskan liigassa, eikä juuri paremmin ole mennyt Rodriguezilla Madridissa.

Lähde: The Sun


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!