Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brightonin pelaaja Anthony Knockaert joutui jättämään viime viikonloppuna pelatun sarjaottelun välistä, kun hänen isänsä kuoli viime torstaina.

24-vuotias ranskalaispeluri sai kokea iloisen yllätyksen, kun Brighton-manageri Chris Hughton ja useat joukkueen pelaajat matkustivat Ranskaan tukeakseen joukkuetoveriaan isänsä hautajaisissa. Mukana oli myös Brightonin suomalaismaalivahti Niki Mäenpää.

– En ikinä unohda sitä päivää. Kunniotus tässä joukkueessa on jotain niin suurta. Ette ole vain minun joukkuetovereitani, vaan parhaita ystäviäni ikuisesti, Knockaert kirjoitti Twitterissä.

– Se, että he tulivat Englannista asti tänne, on uskomatonta. Se oli paras kunnianosoitus isälleni koskaan. Hän on niin ylpeä teistä. He antavat minulle voimaa olla siellä, missä tämän seuran pitääkin olla, matkalla kohti Valioliigaa. Tehdään se isälleni, Knockaert jatkoi.

Brighton on Englannin Mestaruussarjassa tällä hetkellä toisena. Kaksi ensimmäistä joukkuetta nousevat suoraan Valioliigaan kauden päätteeksi.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.