Manchester United palkkalistan kärjessä – katso huimat summat!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Manchester United maksaa pelaajilleen eniten palkkoja maailmassa. Sporting Intelligence -sivuston mukaan United maksaa pelaajilleen keskimäärin 144 000 euroa viikossa.

Valioliigan keskipalkka on 63 000 euroa viikossa.

Kun Unitedin pelaaja tienaa keskimäärin 7,5 miljoonaan vuodessa, Manchester Cityn pelaajat tasan 7 miljoonaa. Chelseassa keskitienesti on 5,8 miljoonaa, Arsenalissa 3,9 ja Tottenhamissa 3,5 miljoonaa.

Listan toisessa päässä vähiten maksaa Burnley, jonka pelaajat joutuvat kituuttamaan keskimäärin 1,2 miljoonalla vuodessa. Bournemouthin, Middlesbroughin ja Hullin pelaajat tienaavat seuravaksi vähiten, noin 1,5 miljoonaa euroa vuodessa.

Kaikissa urheilulajissa eniten palkkaa maksaa NBA:n Cleveland Cavaliers, jonka pelaajat ansaitsevat keskimäärin 8,5 miljoonaa euroa vuodessa. Manchester Unitedin edellä listalla ovat niukasti myös MLB:n New York Yankees ja NBA:n LA Clippers noin 7,55 miljoonalla per pelaaja per vuosi. Unitedin jälkeen viidentenä on FC Barcelona 7,33 miljoonalla, Manchester Cityn sijoitus palkkalistalla on yhdeksäs.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS