Manchester United Tottenham-tähden perässä – haluaa roiman palkankorotuksen

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Tottenhamin tiukka palkkakuri voi nousta syyksi sille, että seuran tähtihyökkääjä Harry Kane saattaa vaihtaa maisemaa. Manchester United on Mirrorin mukaan Englannin maajoukkuehyökkääjän perässä.

Kane tienaa tällä hetkellä 60 000 puntaa viikossa, ja mies haluaisi tuplata palkkansa. Kanen sopimus Tottenhamin kanssa on vuoteen 2020 voimassa, mutta hän haluaisi nousta samalle palkkatasolle muiden Englannin maajoukkuehyökkääjien Jamie Vardyn (120 000 puntaa viikossa) ja Daniel Sturridgen (130 000 puntaa viikossa) kanssa.

Tottenham-pomo Daniel Levy on ollut vastahakoinen maksamaan kuusinumeroisia palkkoja pelaajilleen. Neuvottelut ovat tämän kauden osalta jäädytetty Kanen ja seuran osalta.

ManU-manageri Jose Mourinho on lehtitietojen mukaan ihaillut Kanen otteita ja haluaisi hänet Manchesteriin Zlatan Ibrahimovicin manttelinperijäksi. Ibrahimovicin sopimus päättyy ensi kesänä, ja ruotsalaistähti on ollut siirtohuhuissa siirtymässä muualle ensi kesänä, vaikka hänellä on optio seuraavasta kaudesta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!