Viime kaudeksi Veikkausliigan noussut PS Kemi tiedotti keskiviikkoona tehneensä pelaajasopimuksen hyökkääjä Jussi Aallon, 33, kanssa. Lisäksi viime viikolla Kemi ilmoitti tehneensä sopimuksen maalivahti Oskari Forsmanin, 28, kanssa.

Aalto on jo useamman kauden ajan keikkunut Ykkösen maalipörssin kärkikahinoissa. Viime kaudella Aalto teki Kakkoseen tippuneessa KTP:ssä 15 maalia ollen maalipörssin toinen. Aalto pelasi viimeksi Veikkausliigaa vuonna 2014 SJK:ssa, josta tie vei nopeasti KTP:hen lainalle.

– Odotan innolla, että pääsen Kemiin pelaamaan Veikkausliigaa. Nyt on mennyt Ykkösessä neljä vuotta, siellä olen pystynyt tekemään maaleja ja haluan näyttää pystyväni samaan myös liigassa. Tavoitteenani on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja auttaa joukkuetta etenkin hyökkäyspelaamisessa, Aalto kertoi seuran nettisivuilla.

Forsman on kuulunut viimeiset kaksi kautta Ykkösen maalivahtieliittiin pelattuaan TPS:ssä. Forsman on pelannut aiemmin Veikkausliigaa FC Interissä, jossa hän voitti SM-kultaa vuonna 2008, sekä RoPS:ssa, jossa porilaismaalivahti juhli Suomen Cupin voittoa vuonna 2013.

– Odotan innolla tulevaa kautta ja sen tuomaa haastetta Suomen pääsarjassa. Tavoitteena on nöyrästi dominoida Suomen kentilllä tulevalla kaudella, Forsman heitti pilke silmäkulmassa.

Forsmanilla ja Aallolla on yhteistä historiaa, sillä molemmat edustivat toissa kaudella Turun Palloseuraa Ykkösessä.

Lähde: PS Kemi