Shokkihuhu: Manchester United ja Adidas juonivat Lionel Messiä Old Traffordille!

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi ei ole vielä allekirjoittanut uutta sopimusta Barcelonan kanssa. Huhuissa häntä on viety Manchester Cityyn, kuten uutisoimme viime viikolla.

Nyt tuorein huhu liittyy Manchester Unitediin ja sen sponsoriin Adidakseen – siitäkin huolimatta, että Barcelonan presidentti Josep Bartomeu vakuutti juuri 29-vuotiaan Messin tekevän pian jatkosopimuksen.

Espanjalaisen Sportin mukaan United yrittää yhdessä Adidaksen kanssa suostutella Messiä pelaamaan sopimuksensa Barcan kanssa loppuun eli vielä ensi kauden, mutta siirtymään sen jälkeen ilmaiseksi Manchester Unitediin.

Tästä palkinnoksi Messille tarjottaisiin mielipuolista 110 miljoonan euron vuosipalkkaa. Jos Messi suostuisi tähän, ei ManU:n tarvitsisi maksaa argentiinalaisen sopimuksen 280 miljoonan euron ulosostohintaa. Mitä se ei todennäköisesti tule tekemäänkään.

Sportin mukaan sekä Unitedia että Messiä sponsoroiva Adidas tukee vahvasti suunnitelmaa. Adidas on jopa valmis maksamaan osan Messin palkasta. Barcelonan varustesponsorina on Adidaksen arkkivihollinen Nike.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!