Yhdysvaltain ja Kanadan kansallisuuden omaava naisjalkapalloilija Ella Masar ei ottanut hyvillä mielin vastaan USA:n presidenttivaalien tulosta. Donald Trump valittiin USA:n seuraavaksi presidentiksi, ja hänen on määrä aloittaa tehtävässään ensi tammikuussa.

Masar pelaa Ruotsin pääsarjassa FC Råsengordissa. 30-vuotias laitapuolustaja toivoi seuralta uutta neljän vuoden jatkosopimusta kuultuaan, että Trumpista tulee hänen synnyinmaansa uusi presidentti.

– Menin tapaamaan Theresea (Sjogran, FC Råsengordin urheilutoimenjohtaja) ja pyysin neljän vuoden jatkosopimusta, jotta minun ei tarvitsisi mennä takaisin Yhdysvaltoihin, kun Trump on presidenttinä, Masar kertoi ruotsalaiselle Sydsvenskanille.

Masar saapui Ruotsiin viime kaudeksi tehden 21 ottelussa 14 maalia. Jos jatkosopimus ei onnistu, Masarilla on toinenkin valttikortti.

– Olen onnellinen, että minulla on myös Kanadan passi. Tapasin itseasiassa hänet kerran. Meidän täytyi mennä eräänä pääsiäisenä hänen luokseen illalliselle, ja ajattelin silloin, että hän on pelottava mies, Masar sanoi.

Lähde: Goal