Video: Manchester Unitedin harjoituksissa lumipallot viuhuivat – nuoret tähdet lumisodassa

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Manchester United kohtaa lauantaina Valioliigan herkkupalassa Arsenalin. Unitedin peliesitykset eivät ole vakuuttaneet, mutta harjoituksissa näyttäisi olevan joukkuehenki silti kunnossa.

ManU sai neljän ottelun pituisen voitottoman putken poikki ennen maajoukkuetaukoa, kun ”Punaiset Paholaiset” voittivat Swansean vieraissa 1-3. Unitedin Twitter-tilillä julkaistun videon perusteella joukkuehenki on kunnossa, vaikka sarjasijoitus ei varmasti Jose Mourinhon joukkoja tyydytäkään.

Talviset olosuhteet saivat nuoret tähtipelaajat ottamaan ilon irti lumesta. Jesse Lingard juoksi Paul Pogban perässä lumipesun toivossa ilmeisesti, mutta tyytyi lopulta vain heittämään lumipallolla Pogbaa. Katso hupaisa video alta.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen täältä.

 

Manchester Unitedin ja Arsenalin välistä ottelua voi seurata suorana lähetyksenä lauantaina 19.11. Viasat Jalkapallo -kanavalla ja verkkopalvelu Viaplayssa kello 14.30 alkaen. Viasatin ohjelmatiedot tulevista jalkapallo-otteluista löydät täältä.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!