Chelsea-tähti paljastanut jo läheisilleen siirrostaan Real Madridiin

© Kuva: Getty Images

Espanjalaisen Marcan mukaan Chelsean tähtivahti Thibaut Courtois, 24, on kertonut läheisille ystävilleen ja joukkuekavereilleen siirtyvänsä ensi kesänä Real Madridiin.

Real Madrid on ollut kiinnostunut belgialaisvahdin hankkimisesta, mutta Chelsea ei ole kovinkaan innostunut myymisestä. Ehdotuksena on ollut, että Chelsea saisi James Rodriguezin vaihtokauppassa Courtois’ta, lue lisää tästä.

Courtois on päästänyt Chelsean maalilla tällä kaudella Valioliigassa vähiten maaleja, ja on kovaa vauhtia johdattamassa ”Siniset” mestaruuteen. Mestaruuskaan ei välttämättä auta pitämään silti tähtivahtia Lontoossa.

Madrid on kaupunkina tuttu Courtois’lle, joka pelasi Atletico Madridissa kolme kautta lainalla Chelseasta ja tapasi samalla nykyisen kumppaninsa. Espanjalaislehden mukaan Courtois on käynyt jo Real Madridin kanssa keskusteluja mahdollisesta siirrosta, ja lehti pitää hyvin todennäköisenä sitä, että Courtois nähdään ensi kaudella Real Madridissa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.