Gigi Buffon lataa Zlatania paremmaksi: ”Voin pelata vielä 65-vuotiaana!”

© Kuva: Getty Images

Juventuksen ja Italian maajoukkueen maalivahtilegenda Gianluigi Buffon on nyt 38-vuotias, muttei ole aikeissakaan vetäytyä eläkkeelle.

Manchester Unitedin Zlatan Ibrahimovic kertoi juuri, että voisi pelata vaikka 50-vuotiaaksi asti, mutta Buffon pistää pykälän, oikeastaan useammankin, paremmaksi.

– Voisin hyvin pelata 65-vuotiaaksi asti. Olen oppinut, että elämässä mikään ei ole mahdotonta, Buffon sanoo Calciomercaton mukaan.

– Kun on synkassa itsensä kanssa ja puhuu keholleen ja sielulleen kauniisti, on kaikki mahdollista. Se on kaikkein hienointa maailmassa. Elämä voi olla ihmeellistä.

– Sain pahan selkävamman, kun olin 31-vuotias. Kun se leikattiin, moni oli varma, etten enää palaa peleihin. Kun pystyy palaamaan vaikeuksien jälkeen, se on mahtava tunne.

Buffon kertoili muutenkin avoimesti urastaan ja elämästään Roomassa järjestetyssä tapahtumassa.

– Tappiot ovat opettaneet minulle paljon enemmän kuin voitot. Tappion jälkeen analysoin omat virheeni ja vastustajan tekemiset. En selittele koskaan. Olen tehnyt virheitä elämässäni, mutta aina myöntänyt ne. Olen ihminen, ja myös minulla on oikeus tehdä virheitä.

– Olen ollut todella onnekas, kun olen pystynyt pelaamaan ammattilaisena jo 22 vuotta. Silti edelleen pelkään tiettyjä otteluita. Pelkään tekeväni virheitä ja pettäväni muut. Mutta pelkonsa voittaminen saa parhaat puolesi esiin. Sanon niin usein pelikavereilleni, varsinkin nuoremmille pelaajille, Buffon kertoi.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!