Kaksi kautta Seinäjoen Jalkapallokerhoa edustanut maalivahti Jere Koponen palaa ensi kaudeksi FC Interiin.

Seura on solminut 24-vuotiaan Koposen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Seuran maalivahtiosastoa täydentää lisäksi 18-vuotias Aati Marttinen, jonka kanssa Inter on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Otteluita Veikkausliigassa 187-senttisellä Koposella on 18, joista kolme SJK-kausilta.

Suomen mestaruuden kaudella 2015 ja Suomen Cupin tänä vuonna SJK:ssa voittanut Koponen palaa Turkuun ja Interiin mielellään.

– Tuntuu hyvältä palata Interiin kahden menestyksekkään Seinäjoella vietetyn kauden jälkeen. Tiedän palaavani tänne valmiimpana pelaajana. Koen, että minulla on paljon annettavaa tälle joukkueelle ja olen valmis kantamaan suurtakin vastuuta, Koponen sanoo Interin tiedotteessa.

– Tulevaa seuraa pohtiessani Inter valikoitui parhaaksi ollessaan paitsi mielenkiintoisin, myös sydämeni seura. Tunnen seuran toimintatavat ja uskon, että sopeudun hyvin uuteen joukkueeseen. Maalivahtiryhmän tunnen myös jo etukäteen hyvin ja tiedän, että tulen työskentelemään laadukkaiden kollegojen sekä valmentajan kanssa.

Marttinen pelasi päättyneellä kaudella neljässä Veikkausliigan ottelussa. Parhaillaan varusmiespalvelustaan Puolustusvoimien Urheilukoulussa Santahaminassa suorittava Marttinen on siirtynyt Interin junioreihin suoraan Turun Nappulaliigasta 11-vuotiaana.