Katso kuva: Röyhkeyden huippu? Marco Materazzi teetti taulun Zinedine Zidanen puskettua häntä MM-finaalissa 2006

© Kuva: Getty Images

Kaikki varmasti vielä muistavat vuoden 2006 MM-finaalin, kun Zinedine Zidane raivostui italialaiselle Marco Materazzille ja puski häntä rintaan punaisen kortin arvoisesti. Materazzi on ikuistanut tämän tilanteen taulun muodossa.

Italia eteni lopulta maailmanmestaruuteen rankkareiden jälkeen. Materazzi kertoi aiemmin tänä vuonna, mitä sanoi Zidanelle ennen puskua.

– Sanoin tyhmästi, mutta se ei silti ollut tuon reaktion arvoinen. Puhuin hänen siskostaan, en äidistä, kuten jossain on kirjoitettu. Äitini kuoli, kun olin teini-ikäinen. En koskaan loukkaisi hänen, Materazzi sanoi aiemmin.

Joka tapauksessa Zidane repi pelihousunsa ja puski päällään Materazzia rintaan. Siihen loppui myös Zidanen mahtava ura pelaajana. Materazzi julkaisi Instagramissa kuvan taulustaan, jossa yksi jalkapallohistorian mieleenpainuvista tilanteista tapahtuu.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.