Liverpoolin huippuhyökkääjä Sadio Mane kertoo, miksi Jürgen Kloppin Liverpool on kehittynyt niin hyväksi joukkueeksi.

44 miljoonalla eurolla Southamptonista täksi kaudeksi Anfieldille siirtynyt Mane ylistää manageriaan. Hän on sopeutunut hyvin joukkueeseen, 15 liigaottelussa senegalilainen on tehnyt seitsemän maalia ja syöttänyt viisi.

– Kun tulin Englantiin, alku oli minulle hankala. Kylmyys ja vesisade tekivät siitä vaikeaa. Mutta rakastan tämän maan jalkapallokulttuuria. Liverpoolissa asuin ensin hotellissa, mutta nyt minulla on oma asunto. Viihdyn täällä todella hyvin, Mane kertoo Daily Mailin haastattelussa.

– On kunnia saada tehdä töitä näin hyvän managerin kanssa. Hän saa pelaajista aina parhaan irti. Hän saa meidät tuntemaan, että olemme todellakin joukkue. Hän selkeästi pitää meistä pelaajista, ja jokainen pelaaja arvostaa häntä, Mane kehuu Kloppia.

– Mikä hänessä on erilaista kuin muissa managereissa? Se on hyvä kysymys. Iso ero on se, että hän on todella lähellä pelaajiaan ja välittää heistä aidosti. Hänellä on sellainen inhimillinen kosketus kaikkiin. Pelaajat haluavat tehdä töitä hänelle ja voittaa hänelle.