Upea tarina! Mario Balotellin sopimus sorvattiin pizzerian nurkkapöydässä

© Kuva: Getty Images

Italialaishyökkääjä Mario Balotelli siirtyi täksi kaudeksi Liverpoolista OGC Nicen joukkueeseen ilmaisella siirrolla. Balotellin sopimusta ei sorvattu seuran toimistolla tai missään muussakaan hulppeassa ympäristössä, vaan pizzeriassa.

Ranskalaisen sivuston mukaan sopimus tehtiin nizzalaisessa pizzeriassa, jonka nimi on L’Auberge des Quatre Chemins. Sopimuksen kunniaksi pizzeriasta saa tänäkin päivänä Balotelli-nimistä pizzaa.

Ensin paikalle tuli seuran presidentti Jean Pierre Rivere ja joukkueen päävalmentaja Lucien Favre. Noin 20 minuuttia myöhemmin pizzerian eteen kaasutti Porche Cayennella Balotelli ja hänen agenttinsa Mino Raiola.

Miehet istuivat nurkkapöytään keskustelemaan kahvin kera. Lopulta Balotelli allekirjoitti vuoden sopimuksen Niceen, jossa hän on tällä kaudella tehnyt seitsemässä liigaottelussa kuusi maalia.

Pizzeria on tehnyt sopimuksen jälkeen Balotelli-pizzan juhlistaakseen ”Super-Marion” saapumista ja pizzerian pientä roolia sopimuksen syntymisessä.

Sivuston mukaan pizzerian omistaja Bruno toivoo, että Balotelli joskus maistaisi hänen nimikkopizzaansa. Raiolan näkemistä hän ei sen sijaan toivo, koska pelkää Raiolan haastavan hänet oikeuteen Balotellin nimen käyttämisestä pizzassaan.

Katso kuva Balotelli-pizzasta alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

 

Lähde: getfootballnewsfrance.com