SuomiFutis » ManU-tähti: Jürgen Kloppin ansiosta en pelaa Liverpoolissa – Klopp suostutteli

ManU-tähti: Jürgen Kloppin ansiosta en pelaa Liverpoolissa – Klopp suostutteli

© Kuva: Getty Images
Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Manchester Unitediin Borussia Dortmundista siirtynyt Henrikh Mkhitaryan kertoo, että hän oli vähällä siirtyä Liverpooliin vuonna 2013.

Mkhitaryanin siirron esti kuitenkin Jürgen Klopp, joka suostutteli Mkhitaryanin siirtymään sen sijaan Dortmundiin.

– Puolet minusta olisi halunnut siirtyä Liverpooliin, mutta toinen puoli minusta ei ollut kovin itsevarma. Valioliiga olisi saattanut olla liian iso hyppäys kaltaiselleni laihalle futarille, Mkhitaryan sanoi FourFourTwon mukaan.

– Muutama viikko myöhemmin Klopp tuli katsomaan minua Dortmundissa, ja tavattuamme koin varmemmaksi vaihtoehdoksi siirtyä Dortmundiin.

Huvittavaa tilanteessa on se, että Mkhitaryanin siirron jälkeen Klopp on itse vaihtanut joukkuetta Dortmundista juuri Liverpooliin. Tänään kaksikko kohtaa uudestaan: Klopp Liverpoolin valmentajana ja Mkhitaryan ManU:n keskikentällä. 27-vuotiaalla armenialaisella oli ennen ottelua pelkkää positiviista sanottavaa entisestä valmentajastaan.

–  Hän oli aina pelaajien turvana, jos sinulla oli ongelmia pelisssäsi tai yleisesti elämässä. Hän on hyvä ihminen, ManU-tähti ylisti.

– Hän auttoi erityisesti minua, koska ajattelin aina liikaa jalkapalloa. Otin tappiot ja hukkaamani maalipaikat liian vakavasti ja Klopp opetti minulle että se on vain normaali osa elämää.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Huddersfield ja Nottingham avauspisteiden perässä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!