AC Milanin ongelma: ”Tähtipelaamista takavuosien tapaan, vaikka tähdet harvassa”

© Kuva: Getty Images

AC Milan on varjo siitä mitä se oli takavuosien menestysajoista. Milanolaiset rämpivät Serie A:ssa seitsemännellä sijalla.

Milan kärsi kaikki kilpailut mukaan lukien neljän ottelun tappioputken, mutta voitti sen jälkeen ensin Bolognan ja pelasi viime maanantaina Lazion vieraana 1-1-tasapelin. Ero kärkeen on venynyt jo 19 pisteen suuruiseksi ja kolmenteen sijaan on matkaa kymmenen pistettä.

– Milan vetää rimaa hipoen koko ajan. Pelitapana on pallonhallinta, mutta tekeminen on yksinyrittämistä. Tähtipelaamista takavuosien tapaan, vaikka tähdet ovat harvassa, analysoi valmentaja Ari Tiittanen Betsafen sivuilla.

Sunnuntaina Milan isännöi heidän perässään sarjataulukossa olevaa Fiorentinaa.

– Fiorentina pelaa ehdottomasti enemmän joukkueena. Kakkonen ei olisi minulle edes yllätys. Tasapeli ainakin, Tiittanen uskoo.