Auttaako Perparim Hetemaj Chievon voittoon? ”Vastustajille todella ärsyttävä pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Chievo kohtaa Serie A:n keskikastin tiukassa taistossa Sassuolon sunnuntaina.

Sassuolo on sarjassa sijalla 13. ja Chievo 11. Molemmilla joukkueilla on viime aikoina tapahtunut pelaamisessa sykäys parempaan päin. Sassuolo jätti taakseen kolmen pelin tappioputkensa ja on hävinnyt viidestä viimeisestä liigapelistään vain yhden. Senkin tappion tuotti sarjakärki Juventus. Chievo taas rämpi läpi neljän ottelun tappiosarjan, kunnes se katkesi maukkaalla 1-0-voitolla kärkiryhmä Laziosta tämän kotikentällä. Viime sunnuntaina Chievo pelasi kotonaan maalittoman tasapelin Udinesen kanssa.

Odotettavissa on vähämaalinen taisto. Chievo vei edellisen kohtaamisen Veronassa maalein 2-1 ja se on ainoa kerta sitten kauden 2012-13, kun joukkueiden välisissä kohtaamisissa on tehty yli kaksi maalia.

Suomalaisesta vinkkelistä ottelun tekee mielenkiintoiseksi Perparim Hetemaj, joka raastaa ja repii Chievon keskikentällä kunnossa ollessaan aina täysiä 90 minuuttisia.

– Hetemaj on Chievolle tärkeä pelaaja. Energinen pelaaja, raastava tappelija ja filmaaja, mutta pidetty pelaaja siellä. Hän on nimenomaan joukkuepelaaja ja pelaa joukkueelle. Ihmeitä hän ei tee, mutta ei häntä sinne ole ihmeitä tekemään hankittukaan. Pelityyliltään ja olemukseltaan sopii juuri italialaiseen jalkapalloon. Hienoa olla tuollainen mies omassa joukkueessa, mutta vastustajille todella ärsyttävä pelaaja, toteaa valmentaja Ari Tiittanen Betsafen sivuilla.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.