Huuhkaja-tähdet sijoittavat suomalaiseen startupiin

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Massatapahtumista mobiilisovelluksen avulla jonottomia tekevä startup-yritys Yonoton Oy on saanut rahoituskierroksensa päätettyä. Mukana kasvua tukemassa on nippu urheilumaailman kovia nimiä.

Vuonna 2016 toimintansa aloittanut espoolaisyritys aikoo uusien kontaktiverkostojensa ja nyt varmistetun noin 600 000 euron rahoituksen avulla avata pelin Keski-Euroopan markkinoilla kuluvan vuoden aikana. Myös kotimaan markkinoilla Yonoton tulee julkistamaan lähiaikoina useita merkittäviä kumppanuuksia liittyen urheilu-, kulttuuri- ja muihin tapahtumiin, joissa jonot ovat niin yritysten kuin kuluttajien riesana.

Sijoituskierrosta johti ryhmä koti- ja kansainvälisessä urheilubisneksessä meritoituneita tahoja. Heidän lisäkseen joukkoon kuuluu myös nimekkäitä nykyisiä ja entisiä huippu-urheilijoita, kuten muuan muassa Teemu Tainio, Lukas Hradecky, Joel Pohjanpalo ja Teemu Pukki.

– Olemme todella innoissamme, sillä saimme mukaan juuri sellaisen sijoittajaryhmän, jota etsimme. Päätähtäimemme on kansainvälisillä markkinoilla ja uudet omistajat yhdessä aikaisempien kanssa luovat meille aivan huikeat mahdollisuudet menestyä, summaa Yonoton Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karenius.

Yonottoman taustalla on koko yrityksen historian ajan toiminut ravintola-, media- ja urheilualan tekijöitä. Jääkiekkopuolelta mukana ovat muun muassa NHL-scoutit Max Kolu ja Mikko Eloranta.

Yonoton on tällä hetkellä käytössä usealla jääkiekon Liiga-areenalla ja kesän festareilla. Seuraavaksi palvelu lanseerataan 14:ssä Night People Groupin yökerhossa ja ravintolassa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!