Jose Mourinho hermostui otteluruuhkasta ja kuittaili Manchester Citylle viime vuoden FA Cupista

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Manchester United pelaa FA Cupin puolivälierässä Chelseaa vastaa 13. maaliskuuta, neljä päivää ennen ManU:n toista osaottelua Eurooppa-liigassa.

Unitedin manageri Jose Mourinho on ennenkin kritisoinut Englannin jalkapallokilpailujen otteluruuhkaa, eikä maaliskuun järjestely miellytä portugalilaista juurikaan.

– Minusta on outoa, että päätös FA Cupin aikataulusta tehdään ennen kuin meidän arvontamme Eurooppa-liigassa on suoritettu. Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, missä ensimmäinen ja toinen osaottelu ovat. Kuvitelkaa nyt, jos pelaamme Chelseaa vastaan maanantaina ja meillä on seuraava peli heti perään Venäjällä, Turkissa tai Kreikassa, Mourinho sanoi Mirrorille.

Portugalilaismanageri heitti myös pienen kuitin Manchester Citylle, joka oli viime vuonna samassa tilanteessa. Tuolloin City pelasi selkeästi normaalia heikommalla miehistöllä Chelseaa vastaan, sillä joukkueella oli peli Mestarien liigassa kolmen päivän päästä.

– En voi pelata Chelseaa vastaan kakkosjoukkueella. En voi pelata heitä vastaan U21-joukkueen kanssa kuten Manchester City teki viime vuonna. En voi tehdä niin. Olemme Manchester United.

Lähde: Mirror

Veikkausliigassa KuPS - FC Interiin löytyy tipsiä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!