Manchester United meni tauolle 1-0-johtoasemassa Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa St. Etiennea vastaan. Pelkkää juhlaa avauspuolisko vieraskentällä ei silti ollut, sillä tähtipelaaja Henrikh Mkhitaryan joutui jättämään kentän.

Mkhitaryan teki Unitedin avausmaalin 17. minuutilla ja vei ManU:n ja yhteismaaleissa jo 4-0-johtoon.

Armenialaiskeskikenttäpelaaja joutui kuitenkin jo 25. minuutilla jättämään kentän, kun hän loukkasi itsensä. Mkhitaryanin tilalle kentälle kirmasi Marcus Rashford.

Vielä ei ola varmuutta Mkhitaryanin vamman vakavuudesta. Loukkaantuminen tuli pahaan saumaan, sillä ManU kohtaa jo sunnuntaina Englannin Liigacupin finaalissa Southamptonin.

ManU voitti ottelun lopulta 1-0. Toisella puoliajalla United joutui pelaamaan miehen alivoimalla puolisen tuntia, kun keskuspuolustaja Eric Bailly sai kaksi keltaista korttia ja lensi suihkun puolelle.

ManU jatkaa yhteismaalin 4-0 Eurooppa-liigan seuraavalle pudotuspelikierrokselle.