Myllerrys SJK:ssa jatkuu: nyt lähti joukkueenjohtaja – ”Olen lojaali Simolle”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Seinäjoen Jalkapallokerhon joukkueenjohtaja Jarmo Tervasmäki on irtisanoutunut pestistään. Hän vahvisti uutisen SuomiFutis-sivustolle maanantaiaamuna.

– Kyllä olen, 1.3. lähtien. Huomenna on viimeinen työpäivä, mutta olen juuri nämä pari päivää lomalla, Tervasmäki kertoi.

Ovet ovat käyneet SJK:ssa tiuhaan viime päivinä. Toissa viikolla seinäjokelaisseura ilmoitti yllättäen erottaneensa menestysvalmentajansa Simo Valakarin. Viime viikon puolivälissä seuran akatemian ja edustusjoukkueen espanjalaisvalmentaja Oriol Mohedano ilmoitti lähtevänsä vedoten seurassa tapahtuneisiin muutoksiin.

Valakarin erottaminen johti siihen, että myös Tervasmäki jätti paikkansa seurassa.

– Simo liittyy tähän sillä tavalla, että olen lojaali myös Simolle sekä seuralle. Lojaalisuuden puutteesta tämä ei ole kiinni kumpaankaan suuntaan. Joskus pitää valita, ja valitsin näin, Tervasmäki sanoi.

– Ei tässä mitään draamaa ole. Omistaja päättää kuinka tehdään, ja muut reagoivat. Meille on annettu vapaat kädet lähteä, jos haluaa. Käytin sitä pointtia. Minulla ei ollut mitään irtisanomisaikaa.

Valakarin irtisanominen johtui siitä, ettei hän päässyt sopuun SJK:n seurajohdon kanssa pelaajapolitiikasta. SJK:n pääomistaja Raimo Sarajärvi kävi pitkän keskustelun Valakarin kanssa vain pari päivää ennen potkuja, mutta osapuolten näkemykset olivat lopulta liian eriävät.

SJK:n uudeksi päävalmentajaksi tuli Sixten Boström, joka valmensi HJK:ta vielä alkukaudella 2014.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!