Putoaminen amatööriseuralle FA Cupissa sai Joey Bartonin raivon partaalle – avautui somessa!

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

FA Cupissa nähtiin melkoinen jymypaukku, kun viidennellä sarjatasolla pelaavaa Lincoln City kaatoi valioliigaseura Burnleyn, lue lisää tästä linkistä. Tappion jälkeen Burnleyn rääväsuu Joey Barton avasi sanaisen arkkunsa sosiaalisessa mediassa.

Barton puolusteli itseänsä, kun hän näytti pelissä esittävän, että Lincolnin pelaaja olisi lyönyt häntä kasvoihin. Barton puolustautui sanomalla, ettei hän yrittänyt saada Lincoln-hyökkääjää Matthew Rheadia ulos pelistä.

Rhead levitti kätensä, kun hän protestoi erotuomarille ja Bartonin mukaan käsi osui samassa rytäkässä häntä päähän.

– En yrittänyt saada häntä ulos pelistä. Minun tehtävä oli tulla siihen ja häiritä häntä. Yritin päästä hänen eteensä, mutta hän heilautti kättänsä ja se osui minua päähän. Kontaktit ovat osa peliä, minulla ei ole ongelmia sen kanssa, Barton selitti Twitterissä.

Barton syytti Lincolnin pelaajia filmaamisesta, vaikka näytti selvästi itse filmaavan kyseisessä tilanteessa.

– Toisin kuin eräs heidän pelaaja, joka sanoi, että häntä potkaistiin maassa. Tai se pelaaja, joka hyppäsi ja piteli naamaansa niin kuin häntä olisi lyöty.

Barton kuitenkin myönsi myös Lincolnin paremmuuden ja toivotti joukkueelle onnea seuraavalle kierrokselle. Moni Twitter-käyttäjä naureskeli myös Bartonin vuonna 2013 kirjoittamalle twiitille, jossa luki seuraavasti:

– Pelaajille, jotka kierivät maassa, kun heihin ei edes olla koskettu, pitäisi antaa pelikielto jälkikäteen. Vihaan huijareita. Viranomaisten tulisi huomioida se, Barton twiittasi silloin.

Lue Bartonin twiitit tästä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS