Bayern Münchenin kone käynnistynyt – ”Auts Kölnin puolesta”

© Kuva: Getty Images

Muutaman viikon takainen alavire on Bayern Münchenillä jo mennyttä ja lauantai-iltana joukkue matkaa Kölniin jatkamaan vahvaa putkeaan.

Bayern jyräsi HSV:n maan rakoon maalein 8-0 ja viikolla Saksan Cupin välierissä Schalke jäi jyrän alle, tosin ”vain” lukemin 3-0. Bayern on saamassa sairaslistalta miehiä takaisin riviin ja joukkueen marssi kohti mestaruutta näyttäisi nyt jälleen vastustamattomalta.

– Bayernissa on käynyt ilmiö, että kun se lähti kääntymään, se myös kääntyi. Ei voi sanoa, että pelaajien peli-ilo on löytynyt, vaan ennemminkin he ovat esittäneet vahvaa ammattimaisuutta. He tietävät, että ollaan parempi joukkue ja pitää pelata paremmin, ex-valmentaja Ari Tiittanen arvioi Betsafen verkkosivuilla.

Tiittanen ennakoi, ettei kone käynnistyttyään myöskään enää yskähtele.

– Kölnille voi povata aika vaikeaa iltaa. Bayernin maali-ilottelut saattaa jatkua. Tällä hetkellä siellä pystytään keskittymään hyökkäyspeliin ja penkillä on voimavaroja, jotka tekevät kentälle päästessään myös tuhoja.

– Bayern on niin kokenut ja menestynyt joukkue, että ”auts” Kölnin puolesta.