FC Inter on treenannut Kyproksen leirillään kovaa – ”Hyvä viikko kokonaisuudessaan”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter tekee parhaillaan paluutaan Kyproksen leiriltään. Turkulaiset olivat viikon ajan hiomassa kuvioitaan pian alkavaa Veikkausliigan kautta varten.

Päävalmentaja Shefki Kuqi on erittäin tyytyväinen leirin antiin.

– Joukkueen asenne ja fiilis treeneissä ja hotellilla on ollut erinomainen, ainakin valmentajan näkökulmasta. En voi ihan tarkkaan sanoa pelaajien puolesta, Kuqi naureskelee Inter TV:n haastattelussa.

– Vaikuttaa ainakin siltä, että he ovat nauttineet treeneistä ja yhdessäolosta. Mun mielestä ollut hyvä viikko kokonaisuudessaan.

Joukkue on vetänyt Kyproksella pitkää päivää ja treenannut kaksi kertaa vuorokaudessa pelipäivää lukuunottamatta. Inter taipui torstaina loppuhetkien maalilla Ermis Arhippouta vastaan 0-1.

Kuqi toivoo, että kovasta treenistä on hyötyä sarjakauden alkaessa.

– Me ei tultu lomailemaan. Mun mielestä pelaajien asenne on alusta asti ollut hyvä, ja heille on ollut selvää, että täällä tehdään kovaa töitä. Ainut harmittava asia on, että parille äijälle tuli vikoina päivinä pieni loukkaantuminen.

Leirin olosuhteita päävalmentaja ylistää maasta taivaisiin.

– Kaikista tärkein eli kentät ovat olleet hyvässä kunnossa, ja kyllähän sen näkee pelaajien silmistä ja ilmeistä, että kun pääsee luonnon nurmelle, niin se on sitä jalkapalloa parhaimmillaan. Aurinko paistaa, ei voi parempaa toivoa.

Inter kohtaa vielä ennen Veikkausliigan alkua Ekenäs IF:n vieraskentällä harjoitusottelussa 1.4.

Lähde: FC Interin nettisivut, Inter TV


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.