HIFK:lle elintärkeitä uutisia sairastuvalta: ”Intoa kuin pikkupojalla”

© Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n hyökkääjä Pekka Sihvola on kuntoutunut pelikuntoon. Sihvola nähdään jo perjantain harjoitusottelussa Grankulla IFK:ta vastaan.

Sihvola on ollut HIFK:n paras maalintekijä kahdella viime kaudella. Maaleja tuli toissa kaudella yhdeksän ja viime kaudella kahdeksan. 32-vuotias hyökkääjä joutui huilaamaan viime syksyn ja hänen jalkansa operoitiin ennen joulua.

– Onhan tämä hieno fiilis, kun talvikauden aikana on tehty riittävästi kaikenlaista kuntotreeniä. Pelaamisen takiahan tätä hommaa tehdään. Intoa on kuin pikkupojalla, Sihvola kertoi IFK:n nettisivuilla.

Sihvola kuvasi Twitterissä loukkaantumistaan ja siitä kuntoutumista seuraavasti: Katso twiitti alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.