Huuhkajat-tähdet juuttuivat Turkissa jonoon – toivoivat videolla suomalaisfirman aplikaatiota apuun!

Huuhkajat-tähdet Joel Pohjanpalo ja Lukas Hradecky juuttuivat Turkissa jonoon ja toivoivat videolla (katso ylhäältä) suomalaisfirman aplikaatiota apuun!

Huuhkajat-kaksikko lähetti samaisella videolla myös onnittelut Suomeen. Yonoton-aplikaatio valittiin arvostetun Grand One 2017 -kilpailun finaaliin kahdessa eri kategoriassa: Vuoden paras mobiilipalvelu sekä Vuoden paras design. Suoritus on äärimmäisen kova vasta reilun vuoden ikäiseltä yritykseltä, vastassa kun on OP:n, Hesburgerin, Iittalan, UPM:n ja Metson kaltaisia yritysjättejä.

Yonoton on massatapahtumista mobiilisovelluksen avulla jonottomia tekevä startup-yritys. Yonoton on tällä hetkellä käytössä usealla jääkiekon Liiga-areenalla ja kesän festareilla. Seuraavaksi palvelu lanseerataan 14:ssä Night People Groupin yökerhossa ja ravintolassa. Hradecky, Pohjanpalo ja Teemu Pukki kuuluvat Yonotonin sijoittajaosakkaisiin (uutinen).