Jose Mourinholla on totuttelemista nykyajan nuoriin pelaajiin: ”He ovat nulikoita häneen verrattuna”

© Kuva: Getty Images
Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Manchester Unitedin portugalilaismanageri Jose Mourinho myönsi France Footballin haastattelussa, että hän tekee kaikkensa pysyäkseen nykyajan nuorten pelaajien vauhdissa.

Mourinhon mukaan tämän päivän nuorilta pelaajilta puuttuvat asenne ja omistautuminen, joita esimerkiksi hänen entinen valmennettavansa Frank Lampard edusti jo nuorella iällä.

– Minun on pitänyt ymmärtää, mikä ero on työskennellä Frank Lampardin kaltaisen pojan kanssa ja näiden uusien kanssa. Frank oli jo 23-vuotiaana mies, joka ajatteli jalkapalloa työnä ja käyttäytyi sen mukaisesti. Nykyään 23-vuotiaat pelaajat ovat vielä lapsia.

Portugalilaisluotsi kertoi, että hänen on pitänyt muokata metodejaan, jottei hän ajautuisi erimielisyyksiin nuorison kanssa ”kivikautisten käytäntöjensä” takia.

– Tänä päivänä kutsun heitä pojiksi enkä miehiksi, sillä minusta he ovat nulikoita. Heidän ympärillään pyörii nykyään paljon asioita, joista ei ole heille hyötyä elämässä eivätkä ne auta minuakaan työssäni. Minun on pitänyt sopeutua siihen. Kymmenen vuotta sitten kellään ei ollut kännykkää pukukopissa. Nykyään asiat ovat eri tavalla.

Lähde: Evening Standard


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Lontoon klassinen derby Chelsea - Tottenham! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!