Jose Mourinholta tiukka kuitti Pep Guardiolalle: ”Missä varustehuoltajakin voittaa mestaruuden”

© Kuva: Getty Images
Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

ManU-luotsi Jose Mourinho vitsaili tehneensä huonoja päätöksiä, kun hän on ottanut valmennuspestejä vaikeista liigoista, kuten Englannista ja Italiasta. Samalla hän piikitteli Manchester Cityyn täksi kaudeksi siirtynyttä Pep Guardiolaa, vaikkei maininnutkaan kollegaansa nimeltä.

– En ole kaikkein fiksuin tyyppi, kun valitsen mihin maahan menen valmentamaan. Voisin valita joukkueita sellaisissa maissa, missä voittaminen on helpompaa, Mourinho sanoi France Footballille.

– Ehkä tulevaisuudessa valitsen viisaammin ja menen maahan jossa kuka vain voittaa. Ehkä sellaiseen maahan, jossa varustehuoltajakin voi olla valmentaja ja voittaa mestaruuden.

Guardiolaa koskevan kuitin Mourinho sanoi välittömästi varustehuoltajia koskevan huulensa jälkeen, mutta ei sanonut Guardiolan nimeä ääneen. Guardiola valmensi edeltävät kaudet Bayern Müncheniä, joka on taloudellisesti hurjasti edellä muita Bundesliiga-joukkueita.

– Englannissa joukkueet ovat niin varakkaita, että markkinat ovat auki kaikille. Mutta katsotaanpa esimerkiksi Bayernia Saksassa.

– Tiedättekö milloin he alkavat jo varmistaa mestaruuden voittamista? Edeltävänä kesänä! He ostavat parhaan pelaajan Borussia Dortmundista. Mario Götzen, sitten Robert Lewandowskin ja seuraavaksi Mats Hummelsin.

 

Lähde: Marca


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!

Mestaruus katkolla La Ligassa! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!