Oman lapsensa äidin murhasta tuomittu brasilialainen maalivahti Bruno, 32, on päässyt vankilasta ja aikoo palata pelikentille.

Flamengoa viimeksi edustanut Bruno tuomittiin vuonna 2013 silloisen tyttöystävänsä murhasta 22 vuodeksi vankilaan. Maalivahti oli murhannut naisen vuonna 2010, koska tämä oli väittänyt, että heillä olisi yhteinen lapsi. Brunon serkun antaman todistajanlausunnon mukaan maalivahti oli pilkkonut ruumiin ja syöttänyt sen koirilleen.

Bruno pääsi vankilasta viime helmikuussa. Brunon agentin Lucio Veloso Coutinhon mukaan maalivahti on jo saanut tarjouksia seuroilta.

– Bruno yhä katsoo tarjouksia. Melkein kymmenen seuraa on esittänyt kiinnostuksensa häntä kohtaan. Emme voi mainita seurojen nimiä sopimuksen mukaisista syistä. Kymmenen päivän sisään hän kertoo uuden seuransa, agentti kertoi Goalin mukaan.

Bruno oli yhdistetty huhuissa Rio de Janeiron joukkueeseen Banguun, mutta seura kiisti olleensa yhteydessä pelaajaan. Maalivahdin mahdollisesta palkkaamisesta on noussut suuri kohu Brasiliassa. Brasilialainen mediapersoona Bic Müller otti kantaa Twitterissä asiaan.

– Maalivahti Bruno tappoi lapsensa äidin. Hän antoi ruumiin koirilleen. Tämä tyyppi on saanut yhdeksältä seuralta tarjouksia. Saanen muistuttaa, että hän TAPPOI lapsensa äidin välttääkseen elatusmaksut, Müller kirjoitti.