Sami Hyypiä muisteli viimeistä otteluaan Liverpoolissa – manageri latisti tunnelman

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Liverpoolissa upean uran pelannut Sami Hyypiä muisteli faneille suunnatussa tilaisuudessa viimeistä otteluaan legendaarisessa valioliigaseurassa.

Viimeiseksi otteluksi Liverpoolissa jäi vuonna 2009 pelattu sarjaottelu Tottenhamia vastaan. Hyypiä tuli Tottenhamia vastaan vaihdosta kentälle vasta ottelun loppuhetkillä Steven Gerrardin tilalle, joka antoi vaihtoon tullessaan vielä kapteeninnauhan Hyypiälle. Kannattajat lauloivat koko ottelun ajan Hyypiälle, kunnes vihdoin mies pääsi kentällä irti.

– Muistan sen päivän varmasti koko loppuelämäni. Oli hieno tunnelma pelin aikana. Vaikkakin minun tunnelmaani latisti se, että Rafael Benitez (silloinen Liverpoolin manageri) sanoi ennen ottelua, etten pelaisi, vaan tulisin jossain vaiheessa loppupelistä kentälle, Hyypiä kertoo Betssonin julkaisemalla videolla.

Vaikka ottelussa ei ollut panosta, Hyypiä joutui odottamaan kiltisti kentälle pääsyä aina viimeisille minuuteille asti.

– Sehän se juttu siinä olikin (ettei pelissä ollut panosta). Uskoisin, että olisimme voittaneet pelin, vaikka olisin kentällä ollutkin. Ehkä hän (Benitez) pelkäsi, että pelaan hemmetin hyvin ja kaikki olisivat kysyneet Beniteziltä, miksi laskit hänet (Hyypiän) pois, Hyypiä sanoo hymähtäen.

– Oli se hieno päivä. Ja kannattajien laulaminen palkittiin sitten lopulta 86. minuutilla, kun juoksin kentälle. Kyllä siinä fanit ehtikin jo 85 minuuttia laulaa ennen kuin pääsin kentälle, Hyypiä toteaa.

Hyypiän mukaan tunteet purkautuivat pelin jälkeen.

– Jos olet kymmenen vuotta jossain aika tiiviisti, niin kyllä se on haikeeta jättää kaikki taakse. Mutta seuraavana päivänä oli jo mielessä uudet haasteet, Hyypiä kertoo.

Suomalaistoppari siirtyi Liverpoolista Bayer Leverkuseniin, jossa peliura jatkui vielä vuoteen 2011.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Derby - Fulham! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!