Turku ei toista kertaa petä – valmentajat ja kapteenit uskovat Shefki Kuqin joukkoihin

© Kuva: Juha Tamminen
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Veikkausliigan päävalmentajia ja kapteeneja pyydettiin ennakoimaan, mikä joukkue parantaa peliään viime kaudesta eniten. Ylivoimaiseksi suosikiksi nousi Shefki Kuqin valmentama FC Inter, joka päätti viime kautensa sijalle 11 ja joutui karsimaan sarjapaikastaan paikallisvastustajansa Turun Palloseuran kanssa.

Inter voitti kaksiosaisen karsinnan yhteistuloksella 2-0 ja säilytti paikkansa Suomen korkeimmalla sarjatasolla. TPS joutui pettymään ja valmistautuu tällä hetkellä pian alkavaan Ykkösen kauteen.

Yhteensä viittä päävalmentajaa ja kapteenia lukuunottamatta kaikki vastaajat odottavat turkulaisten parantavan Veikkausliigan viime kauden joukkueista eniten.

Inter onnistui säilyttämään ison osan viime sesongin rungostaan ja sen vahvistukset ovat todistaneet tasonsa joko Veikkausliigassa tai kansainvälisillä kentällä.

Liigan parhaisiin toppareihin kuuluva Faith Friday Obilor vaihtoi HJK:n paitaan, mutta Portugalin CD Nacionalista saapuneen Alan Henriquen odotetaan täyttävän nigerialaispuolustajan saappaat turkulaisten takalinjassa.

Viime kaudella 16 maalia pääsarjassa iskenyt Njazi Kuqi sai Saksasta aisaparikseen paluumuuttaja Timo Furuholmin, joka on iskenyt Interin paidassa 40 maalia 95 Veikkausliigan ottelussa.

Viime kauden lopulla ”Sheriffin” ryhmä aiheutti monille kärkipään todellisia vaikeuksia. Inter pelasi tasapelit mestari-MIFK:n, VPS:n ja RoPS:n kanssa ja voitti HJK:n syyskuun trillerissä 3-2. Ei siis mikään ihme, että Veikkausliigan pelaajilla ja valmentajilla on suuri luotto Interiin ja Shefki Kuqiin, joka on saanut rakentaa joukkuettaan suht rauhallisissa merkeissä koko talven.

Turkulaiset aloittavat kautensa 12.4 kotiottelulla Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

Lähde: Veikkausliiga

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Kertoimet ottelulle Ilves - FC Inter Turku 22.09.2019

1
X
2
Bonus
 
Atletico Madrid vs Juventus! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!