Veikkausliigassa KuPS:ssa kaudella 2015 viisi ottelua pelannut entinen superlupaus Freddy Adu on saanut Goalin saamien tietojen mukaan tarjouksen Puolan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta.

Adu debytoi MLS-sarjassa jo 14-vuotiaana, jonka jälkeen odotukset hänen suhteen olivat pilvissä. Ura on kuitenkin ollut laskusuunnassa jo pitkään, eikä peliaikaa ole tullut oikein missään seurassa.

Nyt Adu etsii kuumeisesti uutta seuraa ja suuntana saattaa olla Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Sandecja Nowy Sacz, joka oli tehnyt tarjouksen Adulle. Yhdysvaltalainen ei kuitenkaan ole vielä hyväksynyt tarjousta.

Adu edusti viime kaudella Pohjois-Amerikassa NASL-sarjaa pelaavaa Tampa Bay Rowdiesia.

Hän oli tammikuussa MLS-sarjassa pelaavan Portland Timbersin testissä, mutta ei onnistunut vakuuttamaan seurajohtoa sopimuksen arvoisesti. Adu toivoi, että oli seuraava seura mikä tahansa, peliaikaa tulisi säännöllisesti.

– Minne ikinä päädyn, haluan pelata hyviä kilpailullisia pelejä. Niitä on ollut vähän viime vuosina, Adu kirjoitti Twitterissä helmikuun alussa.

@FreddyAdu

@FreddyAdu
Wherever I end up next. It'll be with the thought of being somewhere I'll get good competitive games. Been lacking that the last few years.