Asiantuntija kertoi Real Madridin hankintalistan – siirroissa isoja ongelmia?

© Kuva: Getty Images

Espanjan futiksen asiantuntija Guillem Balague kertoo oman näkemyksensä Real Madridin hankintalistasta.

Espanjalaisjätti havittelee useaa tähtiluokan pelaajaa, mutta ongelmiakin saattaa olla edessä. Rahalla kun ei ihan kaikkea saa hankittua.

– Realin alkuperäisellä hankintalistalla ovat muun muassa ManU:n David De Gea, Chelsean Thibaut Courtois, Juventuksen Paulo Dybala ja Chelsean Eden Hazard. Mutta Dybala on juuri uusinut sopimuksensa Juventuksen kanssa eikä Chelsealla ole halua myydä Hazardia, Balague sanoo Sky Sportsilla.

– Uskon myös, että Courtois on onnellinen johtavaan rooliinsa seurassa. ManU:n manageri Jose Mourinho on ilmaissut Real Madridille, ettei pelaajien myynti innosta. Realin vaihtoehdot siis vähenevät päivä päivältä.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?