Cristiano Ronaldo oli jälleen suuri sankari, teki samalla myös historiaa – tuomarilta nähtiin paha virhe

© Kuva: Getty Images

Madridin illassa nähtiin kaikki, mitä jalkapallo-ottelulta voi pyytää; punainen kortti, rankkari, oma maali ja ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, eikä erotuomari Viktor Kassaikaan päässyt puhtain paperein.

Yli 540 minuuttia ilman maalia ennen Bayern Münchenin kohtaamista Mestarien liigassa pelannut Cristiano Ronaldo iski Realin kuudesta otteluparissa tehdystä osumasta viisi ja nousi Los Blancosin sankariksi. Toisessa kohtaamisessa Ronaldo iski hattutempun.

Ensimmäinen puolisko oli vauhdikasta jalkapalloa, mutta maaleja ei nähty.

Paluun Bayernin kokoonpanoon tehnyt Robert Lewandowski vei vieraat 1-0-johtoon rankkarista ottelun 53. minuutilla. Pilkku vihellettiin, kun Arjen Robben haastoi rankkarialueen sisällä ja Cassemiro joutui rikkomaan.

Real Madridin molemmat maalit ensimmäisessä kohtaamisessa tehnyt Cristiano Ronaldo jatkoi siitä, mihin vierasottelussa jäi viikko sitten. Ronaldo puski pallon vastustamattomasti sisään 76. minuutilla ja tasoitti ottelun.

Realilla oli tukeva ote jatkopaikasta, mutta vain hetki myöhemmin Sergio Ramos sähelsi epäonnekkaasti pallon omaan maaliin ja näin ollen yhteismaalit olivat 3-3.

Pelin kuva muuttui kuitenkin, kun Bayernin keskikenttäpelaaja Arturo Vidal sai toisen keltaisen kortin taklauksestaan 84. minuutilla. Vidal lensi suihkuun ja Bayern taisteli ottelun jatkoajalle miehen alivoimalla.

Jatkoajalla epäonnensoturi Ramos tarjoili keskityksen Ronaldolle rankkarialueen sisään ja mies viimeisteli varmasti. Ronaldo oli uusinnan mukaan selvästi paitsiossa, joten jossiteltavaa Bayernille tilanteesta varmasti jäi.

Ronaldo viimeisteli hattutemppunsa, kun Marcelo tarjoili upean nousunsa päätteeksi pallon portugalilaistähdelle, jolla oli helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin. Maali oli Ronaldolle sadas Mestarien liigassa ja hän rikkoi ensimmäisenä pelaajana sadan maalin rajan.

Real Madrid meni menojaan lopulta ja viimeisen niitin Bayernin verkkoon iski Marco Asensio. Real Madrid eteni näin ollen Mestarien liigassa välieriin.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille