Entisen työnantajansa Barcelonan illan Mestarien liigan ottelussa kohtaava Dani Alves kehuu entisiä pelitovereitaan, mutta ei muistele lämmöllä koko Barcelonan organisaatiota.

33-vuotias brassipakki siirtyi Barcelonasta Juventukseen viime kesänä. Sitä ennen hän ehti pelata Barcelonalle kahdeksan vuoden ajan.

– Kaikki oli täällä oikein hyvin, mutta en voisi palata, ellei seura hyvittelisi monia juttuja, mitä heidän egonsa ei tule takuulla sallimaan, Alves sanoi Marcan mukaan.

– Tiettyjen ihmisten egojen vuoksi minun on mahdotonta palata. Heidän egonsa ovat isoja eivätkä he tule myöntämään kohdelleensa minua huonosti.

Aikaisemmin Alves on nimennyt kritiikkinsä kohteen selkeämmin. Helmikuussa hän kohdisti vastaavat lausuntonsa suoraan Barcelonan seurajohdolle, jota hän syytti väliinpitämättömyydestä Alvesin tulevaisuutta kohtaan.

Alvesin Juventus lähtee illan Mestarien liigan puolivälierään kolmen maalin johtoasemasta. Barcelonan olisi toistettava PSG:tä vastaan tekemänsä ihme ja tehtävä kotonaan vähintään kolme maalia, ja yhteensä viisi, mikäli Juventus onnistuu vierasmaalin tekemisessä. Alvesin mukaan peli ei kuitenkaan ole vielä selvä.

– Tällä hetkellä tilanne on varmaan luokkaa 60–40. Nämä ottelut voivat tuntua pitkiltä ja olla vaikeita, mutta meillä on myös mahdollisuus osua Barcelonaa vastaan.