Isot panokset Bundesliigan Nord-Derbyssa sunnuntaina: ”Toivon hyvää kannustusta”

© Kuva: Getty Images

Bundesliigan keskikasti on edelleen huipputasainen ja panoksia riittää. Werder Bremenin ja HSV:n sunnuntaisessa paikalliskamppailussa pisteet ovat arvossaan.

”Nord-Derby” on se ottelu, jota sekä Werder- että HSV-fanit odottavat viikkoja ja nyt Weserstadionilla pelataan lisäksi isoista asioista, vaikka kumpikaan ei missään varsinaisessa pakkoraossa tässä ottelussa olekaan.

Molemmat majailevat sarjataulukon tasaisessa keskikastissa kolmen pisteen välein. Werder tähyää kuitenkin lähinnä vielä kohti europaikkoja, kun HSV kaipaa lisäpisteitä ennen kaikkea karistaakseen putoamispeikon kintereiltään.

– Osa joukkueella olleista ongelmista ovat sisäsyntyisiä. Tietyillä osa-alueilla tuntuu edelleen siltä, että odotukset eivät edelleenkään täyty. Tällä hetkellä peli ei joiltain osin yksinkertaisesti ole täysin valmista, HSV: päävalmentaja Markus Gisdol myöntää Betsafen verkkosivujen mukaan.

– Tämän joukkueen mahdollisuuksista ja potentiaalista puhutaan ja tullaan puhumaan jatkossakin. Rakennetaan pilvilinnoja, joiden pohjalle tehdään odotuksia, joissa sitten petytään. Tuntuu kuitenkin siltä, että jonkinlainen terve järki on voittamassa ja toivon hyvää kannustusta realismin puitteissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.