Jollen Danger Zone: ”Katseet siirtyvät Lontooseen”

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Viikonlopun suurin peli pelataan Lontoossa sunnuntaina.

Valioliigan kärkiottelussa kohtaavat Tottenham ja Arsenal, viholliset. Pelistä tekee tavallistakin isomman se, että kahden kilpailijan peli pelataan viimeistä kertaa White Hart Lanella, Tottenhamin perinteisellä kotikentällä.

”Matsi on ollut kuulemma myyty loppuun jo todella pitkän aikaa”

Matsi on ollut kuulemma myyty loppuun jo todella pitkän aikaa. Lipuista huudellaan mustassa pörssissä karmeita hintoja. Ymmärrän sen hyvin, koska tuo on yhden aikakauden loppu ja kaikki haluavat nähdä, kuinka nämä kaksi jengiä pelaavat viimeistä kertaa The Lanella.

Tietysti pelissä on mielettömän isot panokset muutenkin. Tottenham taistelee vielä jopa mestaruudesta. Jos jengi vetää puhtailla loppukauden, on pokaaliin vielä sauma. Ainakin voitto pitäisi edelleen Chelsean varpaillaan ja loisi sinne painetta. Ei Chelseakaan tule helpolla pääsemään sunnuntaina Evertonin vieraana.

Yhtä iso panos on Arsenalilla. Arsenal ei todellakaan halua, että heidän ikuiselta tuntuva Mestarien liiga -putkensa katkeaisi. Paine on kova pelaajilla, mutta myös manageriosastolla. Wengerin päätä vaaditaan vadille monessa paikassa. Finaalipaikka FA Cupissa vaimensi vähän potkupuheita, mutta vasta paikka neljän sakkiin voisi saada kovimmat huutelijat hyväksymään sen, että Wenger jatkaa. Jos nyt sitten sekään.

Sarjatilanteista riippumatta Spursin ja Gunnersin väliset pelit ovat aina olleet suuria matseja, joissa vedetään surutta ja päästä päähän. Kumpikaan ei todellakaan halua hävitä ja kummankin jengin fanit panevat parastaan (tai pahintaan) katsomoissa.

Mun mielestäni Spurs on tällä kertaa selvä suosikki

Mun mielestäni Spurs on tällä kertaa selvä suosikki. Joukkue on pelannut todella hyvän kauden. Ainoa kauneusvirhe heiltä tuli Mestarien liigassa, jossa he eivät – onneksi – päässeet ihan tasolleen. Onneksi siksi, että me menimme Leverkusenin kanssa jatkoon lohkosta. Silloin pidettiin pienenä yllätyksenä, että Monaco meni myös jatkoon, mutta nyt, kun he ovat välierissä, on ihmetys vähän laskenut. Mutta joka tapauksessa, Spurs tulee menemään ensikin vuoden Mestarien liigaan, kävi sunnuntain pelissä miten tahansa.

Sinne ei ikävä kyllä Leverkusen mene. Peli ei kulje vieläkään ja sarjasijoitus on tosi alhainen. Viikonloppuna tuli turpiin Schalkelta kotona ja meille jäi vielä paljon pelaamista vielä loppukaudeksi. Ei ikävä kyllä euro-paikkojen suhteen vaan siksi, että pitää saada riittävä ero karsijanpaikalle.

Hyvää Vappua kaikille Danger-Zonen lukijoille. Juhlan keskellä kannattaa yrittää vilkaista, mitä White Hart Lanella tapahtuu. Jotenkin mulla on sellainen tunne, että siellä tulee tapahtumaan paljon sellaista, mistä puhutaan sunnuntain jälkeenkin.

Joel Pohjanpalo
Twitter: @JPohjanpalo

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston tuore asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo jatkossa iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS