Sergio Ramosin ja Gerard Piquen sanasota jatkuu – ”Hänen pitäisi katsoa PSG-peli uudestaan”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin voitto Bayern Münchenistä tiistaina Mestarien liigassa on puhuttanut ympäri maailmaa. Ottelun tuomarityöskentely ja Real Madridin paitsiomaalit ovat saaneet jalkapallokansan kiehumaan.

Myös FC Barcelonan keskuspuolustaja Gerard Pique tuntui käyvän hiilenä ottelun aikana. Pique otti kantaa Realin toiseen maaliin twiittaamalla vain kolme pistettä.

Kyseessä oli Realin 2-2-tasoitusmaali, jossa maalintekijä Cristiano Ronaldon selkeä paitsio jäi tuomareilta huomaamatta.

Barcelona-puolustajan kryptinen twiitti sai Realin kapteeni Sergio Ramosin hermostumaan. Hän käski Piquen tutkiskella uudestaan Barcelona-PSG -ottelua, jonka tuomariratkaisut ovat myös puhuttaneet katsojia vielä pitkään ottelun jälkeen.

– Hänen pitäisi katsoa PSG-peli uusintana ja miettiä, muuttuuko hänen mielipiteensä tuomareista. Odotetaan vain ja katsotaan, mitä toisessa Juventus-ottelussa käy, sanoi Ramos lehdistötilaisuudessa.

Real Madridin ja Bayernin ottelu käynnisti jälleen kiivaan keskustelun videotuomareiden tarpeellisuudesta jalkapallossa. Ramosin puolesta uuden teknologian voisi ottaa käyttöön.

– Kaikkien pitää elää (tuomareiden) päätösten kanssa, mutta itse olen videohidastusten kannalla.

Ramos ja Pique ovat ottaneet useasti tämän kauden aikana yhteen sosiaalisen median ja lehdistön avulla. Ensi sunnuntaina miehet kohtaavat toisensa kentän puolella, kun Real Madrid isännöi Barcelonaa La Ligan klassikkokamppailussa.

Lähde: Marca


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.