© Kuva: Getty Images

Tottenham-manageri kutsui innokkaat ostajaseurat visiitille: ”He voivat jutella puheenjohtajallemme”

Tottenham Hotspurin manageri Mauricio Pochettino lähetti selkeän viestin seuroille, jotka aikovat tulevana kesänä vikitellä lontoolaisjoukkueen pelaajia muihin maisemiin.

Argentiinalaismanagerilta kyseltiin belgialaispuolustaja Toby Alderweireldista, jonka on huhuttu kieltäytyneen jatkosopimusneuvotteluista seuran kanssa. Belgian maajoukkueen topparista on ollut kiinnostunut ainakin Inter Milan.

Pochettino viestitti, että jos jotkut seurat ovat kiinnostuneita Tottenhamin pelaajista, he voivat keskustella asiasta seuran puheenjohtajan, Daniel Levyn kanssa.

– Jos jotkut ovat kiinnostuneita pelaajistamme, heidän pitää käydä koputtamassa Daniel Levyn ovella. On meidän päätöksemme, ketkä pelaajat lähtevät tästä joukkueesta. Se on seuran päätös. Kaikilla tämän hetken pelaajillamme on sopimus vähintään seuraavaksi kahdeksi tai kolmeksi vuodeksi. Emme ole huolissamme asiasta, sanoi Pochettino lehdistötilaisuudessa.

Tottenham-käskyttäjä kutsui kaikki innokkaat ostajaseurat visiitille joukkueen harjoituskeskukseen.

– Kutsun kaikki seurat, jotka haluavat pelaajia Tottenhamista, vierailulle harjoituskeskukseemme ja tapaamaan puheenjohtaja Daniel Levyä.

Lähde: talkSPORT

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!