RB Leipzigin ruotsalaistähti Emil Forsberg pelasi itsensä päättyneellä kaudella suuren yleisön tietoisuuteen.

Forsberg, 25, oli tärkeä osa Leipzigin sensaatiojoukkuetta, joka saavutti nousukaudellaan Bundesliigassa hopeaa ja varmisti paikkansa ensi kauden Mestarien liigassa.

Hän oli Saksan pääsarjan tilastoykkönen maalisyötöissä, joita hänelle kertyi 19 kappaletta. Maaleja Forsberg viimeisteli kahdeksan.

Ruotsalaislaiturin agentti Hasan Cetinkaya on kuitenkin vihjaillut, että Forsberg saattaisi olla kiinnostunut kokeilemaan siipiään isommissa ympyröissä.

– En tule ikinä kommentoimaan, mitkä seurat ovat olleet liikkeellä, mutta joitain erittäin suuria joukkueita on ollut kiinnostunut Emilistä, kertoi Cetinkaya Aftonbladetille.

– Toki RB (Leipzig) tietää, että heidän täytyy pitää Emil tyytyväisenä pitääkseen hänet seurassa. Hän on maksanut (itsensä) takaisin jo yli kymmenkertaisesti. Saattaapi olla, että on hänen vuoronsa testata itseään jossain isossa seurassa.

Cetinkaya ei sulkenut Leipzigiin jäämisen mahdollisuutta pois, mutta vihjasi, että Bundesliigan hopeajoukkueessa pysyminen edellyttäisi paranneltua sopimusta ruotsalaistähdelle.

– Jos RB haluaa olla mukana taistelussa, heidän on näytettävä se. Vaikka hänellä olisi hyvä diili, se ei vastaa Euroopan suurseurojen tasoa.

Saksalaislehti Kickerin mukaan Forsberg olisi jo ilmoittanut Leipzigin urheilutoimenjohtajalle Ralf Rangnickille lähtöaikeistaan, mutta Cetinkaya ei suostunut vahvistamaan väitettä.