Ajaxin päävalmentaja murheissaan – ”ManU:lla oli jokainen mies pallon alapuolella”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ajaxin päävalmentaja Peter Bosz ei ollut tyytyväinen tapaan, jolla hänen joukkueensa hävisi Manchester Unitedille Eurooppa-liigan finaalissa keskiviikkona. ManU nappasi hollantilaisjoukkueesta 2-0-voiton Paul Pogban ja Henrikh Mkhitaryanin maaleilla.

Boszin mukaan Ajax ei päässyt pelaamaan omaa peliään, eikä Pogban onnekaasti maaliin kimpoillut kuti helpottanut amsterdamilaisten tekemistä.

– Emme olleet tarpeeksi hyviä millään osa-alueella. Emme pystyneet pelaamaan omaa peliämme. He (ManU) olivat kokeneempia ja fyysisesti vahvempia, kertasi Bosz RTL7:n haastattelussa.

– Ottelu vaikeutui huomattavasti, kun päästimme sen epäonnisen maalin. Se oli valitettavaa, koska se antoi Unitedille mahdollisuuden laskeutua yhä alemmas. Pelaaminen kävi entistä vaikeammaksi heidän toisen maalinsa jälkeen.

Ajax-käskyttäjän mukaan ero joukkueiden välillä ei ollut niin suuri kuin lopputulos antaa ymmärtää.

– Heillä oli jokainen pelaaja pallon alapuolella, joten oli vaikeata luoda mitään. Kumpikaan joukkue ei luonut tilanteita. Ei tämä niin mennyt, että United oli meitä kaikessa parempi ja loi tilanteita tilanteiden perään. Meidän ei olisi tarvinnut hävitä tätä.

– Olemme erittäin pettyneitä, me kaikki halusimme voittaa. Voimme kuitenkin lähteä täältä ylpeinä. Onnistuimme todella hyvin tämän kauden Eurooppa-liigassa ja toimme iloa faneille. Olemme oppineet tästä kokemuksesta.

– Meillä on paljon suuria lahjakkuuksia ja toivomme, että kykenemme pitämään heidät täällä.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!