Hänestäkö Diego Costan korvaaja? Chelsean lainapelaaja kahmi palkintoja Mestaruussarjassa

© Kuva: Getty Images

Chelsean ykköshyökkääjää Diego Costaa ollaan koko kevään ajan huhuttu siirtyvän Kiinan Superliigaan. Costan siirto oli monien lähteiden mukaan jo tapahtua tammikuussa, ja nyt huhut ovat jälleen yltymässä, kun kesän siirtoikkuna lähenee.

Costan korvaajaksi on arvailtu muun muassa Chelsean entistä pelaajaa, Evertonin Romelu Lukakua, joka on vihjannut lähtevänsä seurastaan ensi kesänä.

Lontoolaisseuralla on kuitenkin taskussaan myös hiomaton timantti, josta moni ei ole välttämättä vielä kuullut: Mestaruussarjan Bristol Cityssä lainalla pelaava Tammy Abraham.

19-vuotias hyökkääjä on iskenyt vuokrapestinsä aikana 23 maalia Bristolille Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mikä tekee hänestä koko sarjan tehokkaimman teini-ikäisen pelaajan.

Abrahamin osaamista arvostetaan ainakin hänen lainaseurassaan, sillä hän pokkasi peräti kolme joukkuepalkintoa kauden päätöstilaisuudessa. Hän nappasi kotiin parhaan maalintekijän-, vuoden pelaajan- ja vuoden nuoren pelaajan palkinnon. Kukaan ei ole Bristolin seurahistorian aikana pystynyt samaan.

Chelsea on huhujen mukaan tarjoamassa nuorelle maalipyssylleen uutta sopimusta, mutta Abrahamin mukaan mikään ei ole vielä varmaa.

– Ei ole vielä mitään. En ole varma, mutta toivottavasti jotain tulee. Olen kuullut hieman juttuja sieltä ja täältä, mutta en ole vielä varma, mitä teen. En ole puhunut Chelsealle ensi kaudesta, kertoi Abraham toimittajille Goalin mukaan.

– Bristol olisi kiinnostunut ottamaan minut vielä uudestaan, mutta kyse on siitä, haluaako Chelsea minut takaisin vai haluavatko he lähettää minut johonkin muualle kehittymään. Olisi mukavaa tulla Bristoliin taas joskus tulevaisuudessa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.