Manchester United kohtaa torstaina Celta Vigon Eurooppa-liigan välierien toisessa osassa. United lähtee tavoittelemaan paikkaa loppuotteluun 1-0-johdossa.

Toisessa välierässä toisesta finaalipaikasta taistelevat Ajax ja Lyon. Tukholmassa pelattavan loppuottelun voittajalle on luvassa pääsy ensi kauden Mestarien liigaan.

ManU:n manageri Jose Mourinho uskoo, että Celta ei ole tulossa Old Traffordille peruuttelemaan.

– Motivaatiosta puhuttaessa uskon, että olemme samalla tasolla. Celtalle tämä on, heidän sanojensa mukaan, heidän historiansa tärkein ottelu, sanoi Mourinho lehdistötilaisuudessa.

Portugalilaismanagerin seuraava lausunto herätti kuitenkin ihmetystä.

– Minun mielestäni kyseessä on myös meidän historiamme tärkein ottelu. Menneillä ei ole väliä. Sillä ei ole merkitystä, kuinka isoja pelejä olemme ennen pelanneet. Seuraava ottelu on aina tärkein, ja meidän seuraavamme on torstaina, joten en usko, että Celta haaveilee tästä enemmän tai haluaa tätä enemmän kuin me.

Mourinhon kommentti ei välttämättä uppoa kaikille ManU:n ystäville pureskelematta. Varsinkin joukkueen entiset pelaajat kuten Paul Scholes ja Roy Keane ovat viime aikoina kritisoineet Unitedin viime vuosien pelaamista rajusti. Heidän mielestään ManU:n ei tulisi edes tuuletella neljän parhaan joukkoon pääsemistä Valioliigassa tai Eurooppa-liigan voittamista, koska näiden asioiden pitäisi olla Unitedin tasoiselle seuralle itsestäänselvyyksiä.

Lähde: Sky Sports