Katso video: Suomalaistähti riplaili harjoituksissa – paluu kentille lähenee

© Kuva: Juha Tamminen

Maaliskuussa jalkansa murtanut Simon Skrabb on palaamassa pelikuntoon uudessa seurassaan Norrköpingissä.

Skrabb siirtyi täksi kaudeksi Norrköpingiin Geflestä, missä hän pelasi mainiosti ja teki kahdeksan osumaa. Gefle putosi kuitenkin Superettaniin, kun taas Norrköping taisteli jopa mestaruudesta sijoituttuaan lopulta kolmanneksi neljä pistettä mestari Malmö FF:n takana.

– Kuntoutus on sujunut aikataulussa ja jalka tuntuu jo hyvältä. Ihan kaikkia harjoituksia en vielä pysty tekemään. Mutta ei tässä enää kovin monta päivää mene, kun olen pelikunnossa, se tuntuu fantastiselta, Skrabb sanoi seuran nettisivuilla.

Hän ei ehtinyt ennen loukkaantumistaan pelata yhtään ottelua uudessa seurassaan. Allsvenskanissa on nyt pelattu kuusi kierrosta ja tilanne on tuutu viime kaudelta: Malmö johtaa, Norrköping on kolmantena neljä pistettä perässä.

22-vuotias taitava hyökkääjä on noussut myös Markku Kanervan luotsaaman A-maajoukkueen vahvuuteen, hän oli vaihdossa MM-karsintaottelussa Ukrainaa vastaan marraskuussa ja pelasi myös kaksi harjoitusottelua sen jälkeen.

Katso video alta:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.