Manchester Unitedilla on kevään tärkeimmät pelit edessään, kun liigassa taisto neljän parhaan joukkoon huipentuu ja Eurooppa-liigassa on edessä välierien toinen osaottelu ensi viikolla.

ManU:n miljoonahankinta Paul Pogba uskoo joukkueeseensa ja siihen, että United nousee vielä sarjataulukossa neljän parhaan joukkoon ja karsimaan Mestarien liigan paikasta.

– Totta kai me haluamme nousta sinne ja pystymme siihen. Totta kai olemme tarpeeksi vahvoja, olemme Manchester United ja pystymme siihen, Pogba lausui MUTV:lle.

Tie neljän joukkoon ei ole missään nimessä helppo. Tällä hetkellä United on viidentenä neljä pistettä perässä Manchester Cityä, joka hoiti oman hommansa lauantaina voittamalla Crystal Palacen. Unitedin on hoidettava taas oma ruutunsa kaatamalla sunnuntain ottelussa Arsenal vieraskentällä, mikäli United haluaa pysyä Cityn kannoilla.

Toinen reitti Mestarien liigaan on voittaa Eurooppa-liiga.

– Ollaksemme neljän parhaan joukossa, meidän täytyy keskittyä täysillä siihen. Haluamme myös voittaa Eurooppa-liigan.

– Täytyy vain keskittyä meidän isoihin tavoitteisiin. Haluamme saavuttaa isoja asioita, emme pieniä. Olemme luottavaisia, että pystymme siihen. Olemme nuoria ja tuoreita, Pogba sanaili.

Lähde: Goal