Robin Lodin edustaman Panathinaikosin ottelu muuttui kaaokseksi – punaisia kortteja viuhui ja peli keskeytettiin

© Kuva: Getty Images

Panathinaikos ja PAOK kohtasivat keskiviikkona Kreikan liigan jatkosarjan ottelussa. Ottelu jouduttiin keskeyttämään, kun tunteet läikkyivät yli kentällä ja katsomossa.

Robin Lod ei ollut Panathinaikosin kokoonpanossa keskiviikkona. Panathinaikos johti ottelua 1-0, kun alkoi tapahtua. 55. minuutilla molemmilta joukkueilta oli lentänyt yksi pelaaja suihkuun. Sen jälkeen vielä kaksi pelaajaa lensi suihkun puolelle.

Hetkeä myöhemmin katsomosta heitettiin tölkillä PAOK:n valmentaja Vladimir Ivicia, joka kaatui maahan. Tämän jälkeen ottelu keskeytettiin ja lopulta hylättiin. Ivicia hoidettiin pukuhuoneessa ja valmentaja kävi vielä sairaalassa saaden tikit haavaansa.

Tunteet kävivät kuumana myös kentän puolella. Ennen katsomosta heitettyä tölkkiä, kentällä painittiin oikein urakalla. PAOK:n pelaaja Jose Angel Crespo potkaisi Panathinaikosin maalivahti Luke Steelea pallontavoittelutilanteessa, jonka jälkeen Crespo kävi vielä Marcus Bergin kurkkuun ja heitti hänet maahan.

Punainen kortti viuhui ottelussa lopulta neljä kertaa, kun jälkitilanteesta Panathinaikosin puolustaja Ousmane Coulibaly ja PAOK:n keskikenttäpelaaja Yevhen Shakhov saivat punaiset kortit.

Jatkosarjassa pelataan paikasta Mestarien liigaan. Jatkosarjan voittaja etenee Mestarien liigan karsintoihin, kun kolme muuta etenevät Eurooppa-liigan karsintoihin. Liigan voittanut Olympiakos on jo varmistanut paikan Mestarien liigan karsinnoissa.

Lähde: BBC


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!