Olympique Lyonnaisin presidentti Jean-Michel Aulas on vahvistanut, että seuran tähtihyökkääjä Alexandre Lacazette on tehnyt suullisen sopimuksen Atletico Madridin kanssa.

Ranskan maajoukkuehyökkääjä Lacazette on myös itse vahvistanut lähtöhalunsa ja sanonut, että hän haluaisi yhdistää voimansa maanmiehensä, Atleticon ykköstykin Antoine Griezmannin kanssa.

Lyonin maalipyssyn siirto espanjalaisseuraan on kaikesta huolimatta vielä vaarassa jäädä toteutumatta. Atleticolla on päällä siirtokielto, johon he ovat hakeneet valituksella muutosta urheilun kansainväliseltä vetoomustuomioistuimelta CAS:lta.

Madridilaisjoukkue joutui siirtokieltoon rikottuaan kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n sääntöjä nuorisopelaajien hankkimisesta. Atletico yrittää kuitenkin lyhentää kieltoaan, jotta se pystyisi hankkimaan pelaajia tulevana kesänä.

– Alexilla on suullinen sopimus Atleticon kanssa, mutta mikään ei ole varmaa, koska meidän pitää odottaa CAS:n päätöstä, kertoi Aulas L’Equipelle.

– Me hyväksyimme Alexin pyynnön keskustella yksinomaan tämän seuran kanssa, mutta tämä siirto tehdään meidän ehdoillamme.

25-vuotias Lacazette on pelannut Lyonissa vuodesta 2003 lähtien ja käynyt läpi seuran juniorimyllyn ennen läpimurtoaan edustusjoukkueessa.

Lauantaina mahdollisesti viimeisen pelinsä Lyonissa pelannut hyökkääjä onnistui maalinteossa 28 kertaa 30 Ranskan Ligue 1:n ottelussa tällä kaudella.

Hänen sopimuksena Lyonin kanssa ulottaa vuoteen 2019 asti, mutta hän kertoi L’Equipelle, että nyt on oikea aika siirtyä.

– Haluan kokeilla jotain uutta ja pelata erilaisella tasolla. Tiedän varsin hyvin, että Euroopan mittarilla en ole vielä tunnettu pelaaja. Haluan nähdä, pystynkö vastaamaan ihmisten esittämiin kysymyksiin ja kehittymään entistä enemmän.

Lähde: Goal