Chelsea-ikoni ja nykyinen kapteeni John Terry ei ole vielä tehnyt päätöstä tulevaisuudestaan. Selvää on kuitenkin se, ettei ura näytä jatkuvan ainakaan pelaajana Chelsean organisaatiossa.

Swansean manageri Paul Clement vahvisti, että he aikovat yrittää houkutella Terryn Walesiin. Clementilla ja Terrylla on yhteistä historiaa Chelseassa, joka voi vaikuttaa mahdolliseen siirtoon. Clement työskenteli Chelseassa muun muassa apuvalmentajana vuonna 2009.

– Fakta on se, että tunnen Johnin, hän on huippupelaaja ja vapaa agentti. Joten on vain järkevää keskustella hänen kanssa, jos hän olisi kiinnostunut, Clement kertoi Goalin mukaan.

Terry kertoi Watford-ottelun jälkeen, että haluaa jatkaa vielä pelaajauraansa. Miestä on siirtohuhuissa yhdistetty muun muassa Kiinaan, mutta mikään ei ole vielä varmaa.

– En tiedä, jos hän jo tehnyt päätöksen (siirtyä muualle). Suurin osa näistä päätöksistä on jo tehty tähän aikaan kaudesta. Mutta jos asia ei ole niin ja hän olisi valmis keskustelemaan, silloin minä olisin totta kai myös, Clement sanoi.

Swansea varmisti täpärästi säilymisen Valioliigassa voittamalla Sunderlandin viime viikonloppuna.